MENU

Meeloopdag

Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig hoe het gaat in het voortgezet onderwijs? Meld je aan voor de meeloopdag op 29 november a.s. (11.00 - 14.00 uur).
Een meeloopdag is een dagje meelopen met een gewone lesdag, samen met een leerling uit de brugklas.

Waarom een meeloopdag?

We vinden het belangrijk dat je vroegtijdig kennis kunt maken met het voortgezet onderwijs, zonder de ‘druk’ van het moeten kiezen van een school. Een meeloopdag geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe een lesdag is en hoe alles gaat in het voortgezet onderwijs. Hoe zijn de docenten? Hoe zijn de leerlingen? Hoe gaat een les in zijn werk? Een meeloopdag geeft daarop antwoord en geeft zo inzicht in wat voor jou belangrijk is in het vervolgonderwijs. Dit inzicht maakt het keuzeproces verderop in het jaar gemakkelijker.

Aanmelden?

Aanmelden kan via de eigen basisschool. De uitnodiging gaat ook via de basisschool (deze worden begin week 46 aan de basisscholen verstuurd).
Je juf of meester is op de hoogte en kan je naam doorgeven. Daarna ontvang je van ons meer informatie.

Leerlingen die buiten de regio wonen en geen uitnodiging via de basisschool ontvangen, maar toch willen deelnemen aan de meeloopdag, kunnen zich per mail aanmelden: r.kartner@vechtdalcollege.nl
(Opgeven kan tot maandag 27 november)