MENU

Persoonlijke plus

School is meer dan alleen het behalen van een mooi diploma. Het is de plek waar uw kind talenten mag ontdekken en oefenen, waar uw kind samen met zijn eigen coach werkt aan persoonlijke ontwikkeling en uw kind zelf een stem heeft in zijn/haar schoolloopbaan. Een plek waar uw kind levensecht kan leren en vanuit die ervaringen zich kan ontwikkelen tot een 21e eeuw wereldburger. Veel leren gebeurt ook buiten de schoolhekken en we willen dat leren en de bijbehorende prestaties ook graag waarderen.

 

PLUS-document naast een diploma

Door middel van het PLUS document gaan we dit zichtbaar maken. Uw kind gaat straks van school met een diploma én een persoonlijk Plus-document.

Leren wordt zo meer een persoonlijke ontdekkingsreis.

 

Plus-aanbod voor leerlingen
Talenten van leerlingen krijgen bij ons op school de ruimte in het Plus-aanbod. Dit zijn lesprogramma’s en activiteiten die leerlingen vrijwillig kunnen volgen. Dit varieert van een extra lesprogramma tot het uitvoeren van losse activiteiten, zoals deelname aan een Leerlingenraad of MR. Deze plussen van leerlingen waarderen we met een certificaat. Deze certificaten verzamelt de leerling in het PLUS-document. Reflectie op de eigen ontwikkeling staat in het PLUS-document centraal.

 

Meer informatie downloaden?
Informatiefolder over het PLUS-document